Just

Rólunk

A Just immár több mint 21 éve van jelen Magyarországon. Mindennapi életünk természetes igénye, hogy testileg-lelkileg kitűnő erőben és állapotban legyünk. Ehhez nyújt segítséget a magyar családoknak, vásárlóinak a Just Csapatunk.

Miskolci központunk mellett Budapesten és Debrecenben rendelkezünk állandó képviselettel, hálózatunkat azonban folyamatosan szeretnénk bővíteni a vásárlói igényeknek megfelelően.

      

Programjainkkal komplex egészségőrző szolgáltatást nyújtunk, a termékektől a tanácsadáson át egészen az üzleti lehetőségekig. Tudjuk, sokan, sokféleképpen ajánlottak már hasonlót, de mi abban bízunk, hogy magát a természetet nem kell reklámozni.

Filozófiánk, melynek lényege, hogy a természetes anyagokat a legmagasabb minőségű termékekké dolgozzák fel, ma fontosabb, mint valaha. A Just cég vezetői odafigyelnek, hogy a készítmények megfeleljenek a szakma legmagasabb szintjének, és a piaci követelményeknek. Modern laboratóriumok biztosítják a folyamatos fejlesztést és minőségellenőrzés.

A Just kozmetikai termékeinek széles termékválasztékával biztosítja a modern és egészséges testápolás teljességének lehetőségét.

Emellett egy sikeres karrier lehetőségét is kínáljuk, hiszen Nálunk lehetősége nyílhat egy sikeres vállalkozás felépítésére, és jövedelmező működtetésére. A korszerű, többszintes értékesítési formát a minden egyes szintnek megfelelő, gyakorlati alapokon nyugvó, tudományos precizitással kidolgozott képzési felépítmény támogatja. Oktatási rendszerünk garanciát jelent az üzleti sikerek eléréséhez.


Üdvözöljük a valódi minőség, a valódi értékek világában!

Gut, besser, Just   Jó, jobb és JUST

Létrejötte óta, tehát 1930-tól a Just alkalmazza és fenntartja a legmagasabb szintű minőségellenőrzési eljárásokat. Ez biztosítja, hogy a termék design, a gyártás során felhasznált anyagok megválasztása, valamint a termelésirányítási gyakorlat folyamatosan megfeleljen fogyasztóink elvárásainak, valamint a közismert, svájci minőség által megkövetelt magas színvonalnak.

 

Just - Professzionalizmus

A Just tapasztalata a világszerte megtalálható partnereinkkel való szoros együttműködésen alapul. Cégünk nap mint nap együtt dolgozik vásárlóival, forgalmazóival a fejlesztés valamint szolgáltatásaink tökéletesítése során egyaránt.

Just - A svájci márka

A Just minden nap szembesül a „Made in Switzerland” felirattal ellátott termékeivel szemben támasztott óriási piaci elvárásokkal, igényekkel. Ez a logo, ami immár egy nemzetközileg elismert szimbólum, szinte már önmagában garanciát jelent a Just készítményeinek minőségére és pozitív megítélésére.

A svájci arculat olyan értékeket jelent és közvetít, mint a megbízhatóság, a precizitás, a szakértelem a gyártás és az értékesítés terén egyaránt. Természetesen emellett megjelenik a környezettudatosság és természetvédelem, az egészség és az egészséges életmód tisztelete, valamint az exkluzivitás. A svájci zászló, a svájci kereszt egyedülálló és elismerésre méltó piaci státuszt, márkahitelességet és pozitív befolyást biztosít vásárlóink számára az értékek megítélésénél.

Just – Szenvedélyesen

•     Személyesen kalauzoljuk vásárlóinkat az egészség, a jó közérzet és a szépség birodalmában.

•     Segítjük az emberek szakmai és személyes fejlődését egyaránt. Partnereink segítségével nemzetközi szinten is elismert módon sokféle perspektívát nyújtunk.


JUST – Mi nem csak tudjuk, tesszük is!

A kozmetikumok folyton változó világában és piacán nem könnyű feladat elismerést és nemzetközi sikert elérni egyetlen cégnek sem. Azon kevesek, akiknek ez sikerült, óriási erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy az általuk elért és biztosított, valamint a vásárlók által elvárt magas minőségi követelményeknek folyamatosan megfeleljenek.
 
Svájci Just International AG nem csak elérte a fenti célokat, hanem élen jár a fejlesztés és a minőségbiztosítás terén egyaránt. Mi lehet a titkuk?
 
Tömören összefoglalva: a JUST a svájci természettel történő tudatos és felelősségteljes bánásmódot jelenti. Több mint 85 éve gyártanak kozmetikai cikkeket olyan alapanyagok felhasználásával, amelyek a termékek természetességét valamint a receptúrák hagyományait szavatolják. A középpontban svájci eredetű növények és gyógynövények állnak. A termékek előállítása Svájcban történik, szigorú minőségellenőrzési folyamatok betartásával, a minőség szinten tartásának érdekében. A minőség iránti elkötelezettség négy alap pillére:
  • Tradíció
  • Innováció
  • Nemzetköziség
  • Minőség
A folyamatos kutatás és a termékek alapjául szolgáló növények termesztésének gondos ellenőrzése garantálja, hogy a készítmények hatékonysága és minősége a legmagasabb svájci és nemzetközi minőségi előírásoknak is megfeleljen. Ennek egy újabb lépcsőfoka, hogy az egyedülálló minőséggel bíró termékeket jól képzett tanácsadók világszerte személyesen értékesítik.
 
A Just nemzetközi sikerei és eredményei mögött a bel- és külföldi munkatársak, valamint a Just minőség képviselői állnak az egész világon. A céltudatos munka, az egészséges törekvés, a szorgalom és kitartás hosszútávon meghozták gyümölcsüket! Korlátokat nem ismerő munkakedv és óriási lelkesedés nélkül ilyen eredmények elérése nem lehetséges.
 
A Just International elkötelezte magát partnerei és vásárlói mellett, a cég filozófiájának fontos része, hogy a jövőben is biztosítani és bővíteni tudja a Just családot, ezzel is munkalehetőséget teremtve minél több ember és család számára. Hiszen a közvetlen értékesítés és tanácsadás a jövőben is nagy növekedéssel kecsegtet.Cégtörténet

JUST - A SIKER ÚTJÁN

1930 óta csak egyféle utat ismerünk – előre
Ha visszatekintünk cégünk történelmére, fejlődésére, az mindig kapcsolódott a jövőhöz, hiszen a JUST története élő és dinamikus. Mindig is a rugalmasság, a felelősségtudat, az innováció készség és a jövőre irányuló figyelem jellemezte ezt a családi vállalkozást.
  • Természet
  • Bizalom
  • Innováció
  • Minőség
Négy fogalom, melyek alapját képezik és középpontjában állnak a 85 éves múltú svájci cégnek, törekvésének és filozófiájának.
 
Az út a nemzetközi elismertséghez. Egy hosszú történet rövid kivonata.

Ulrich Jüstrich a hazai kézműves ipar nehéz helyzetét látva új lehetőségeket keresett. Ezt Argentínában találja meg, ahová 1923-ban vándorol ki. Először kefeárusként dolgozik, majd felismeri, hogy ebben az üzletágban valamint a közvetlen értékesítésben milyen óriási lehetőségek rejlenek. 1930-ban hazatér Svájcba, és megalapítja saját vállalkozását, amely ma is ugyanazokkal az alapelvekkel működik.

 

„Fejet hajtunk az elmúlt idők generációinak teljesítménye előtt. Vállalkozói előrelátásuk és szellemiségük számunkra hatalmas elkötelezettséget és motivációt jelent, hogy a jövő feladatait épp olyan eltökéltséggel oldjuk meg, ahogyan ezt nagyszüleink és szüleink tették.”

 

    Just
Just
JUST – das Original seit 1930
Svájci minőség
50 000,-Ft felett ingyenes kiszállítás
© JNS Hungária Kft. 2015 Minden jog fenntartva.