Just

Természetes illóolajok

 

A természet ereje egy kis üvegcsébe zárva. A Just odafigyel a tradíciókra, és kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használja fel a gyártás folyamán, így olajai 100% tisztaságú éterikus olajok.  

Az olajok az agy limbikus rendszerére hatnak és az idegrendszer segítségével fejtik ki jótékony hatásukat, elősegítik a jó közérzetet.
Kiváló kiegészítői a fürdőzésnek, részét képezhetik egy masszázsnak, készíthető velük borogatás, felhasználhatóak szaunázásnál vagy éppen a párologtatókban is, ekkor a levegő tisztításában jutnak jelentős szerephez. 
 
 

Az illóolajok használata

Aromalámpában: tegyünk 3-5 cseppet az aromalámpa erre szolgáló részébe, amit előtte vízzel töltöttünk fel.
Fürdőként: 3-5 csepp illóolajat oldjunk fel kb. 1dl tejben, tejszínben, mézben esetleg más olajban (fürdőolaj), mert az illékony olajok csak emulgeálószer használatával oldódnak vízben, majd az emulziót öntsük a fürdővízbe.
Zuhanyozáshoz: 3-5 csepp illóolajat oldjunk fel tejben, mézben, esetleg más olajban, majd a tusfürdővel együtt öntsük a fürdőszivacsra. Használat után alaposan öblítsük le.
Masszázsolajként: 3-5 csepp illóolajat alaposan keverjünk el valamilyen zsírosabb hatású krémben, olajban (esetleg tej segítségével), majd ezt az emulziót a bőrre kenve kezdjük el a masszázst.
Pakolásként: kozmetikai pakolásokhoz 2-4 csepp illóolajat oldjunk fel az alkalmazni kívánt krémben, esetleg tejjel, mézzel segítve az oldódást, majd a kész pakolást vigyük fel az érintett területre.


termek
Antistressz illóolaj 10ml
termek
Borsmenta illóolaj 10ml
termek
Citrom illóolaj 10ml
termek
Energia Plusz illóolaj 10 ml
termek
Gyógynövényes olaj 31-féle gyógynövényből 50 ml
termek
Levendula illóolaj 10 ml
termek
Narancs illóolaj 10 ml
termek
Teafa illóolaj 10 ml
Just
Just
JUST – das Original seit 1930
Svájci minőség
40 000,-Ft felett ingyenes kiszállítás
© JNS Hungária Kft. 2015 Minden jog fenntartva.